Weet jij wat een ‘echte’ duurzame keuken is?

“Er was niet één offerte duurzaam voor onze nieuwe restaurantkeuken! Hoe kan dat Corné? In de eerste regels van onze website staat zelfs dat wij sterk hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

“Toen ik jouw post op LinkedIn zag staan over duurzame professionele keukens heb ik direct contact met je opgenomen. Gelukkig hebben wij nog niemand opdracht gegeven voor levering. Kun je mij uitleggen hoe een duurzame keuken werkt Corné?”

Tja, wat is de reden dat de meeste adviseurs van grootkeukenleveranciers daar niet over vertellen? Misschien geen inlevingsvermogen in de klant of helemaal geen kennis van duurzame producten en de voordelen daarvan.

De identiteit van mijn klant, de gezondheid van keukenpersoneel en het milieu staan bij mij voorop. Eerst wil ik weten wie mijn klant is en wat hij of zij doet of gaat doen. Hoe ziet de menukaart eruit en de werkprocessen of welke ideeën heb je daarbij? Kortom, inlevingsvermogen en het vermogen om dat samen met jou om te zetten in dat wat je echt nodig hebt. Echte duurzame keukenapparaten, niet de standaard friteuse, bakplaat en kookkomfoor.

‘Duurzaam is niet duur, er zijn alleen maar voordelen!’ Heeft jouw horecaonderneming een duurzame instelling maar je weet hoe je de keuken duurzaam in kunt richten? Bel eens met mij 06-16096591. Voor onafhankelijk advies, ontwerp of verkoop: CUISINE & CORNÉ Horecaservice