OP DE SERVICE VAN CUISINE & CORNÉ Horeca service KUN JE REKENEN

Je kunt bij CUISINE & CORNÉ rekenen op uitstekende service. Klanten ontzorgen vind ik namelijk een van de leukste aspecten van mijn werk. Daarom denk ik van begin tot eind met je mee bij het realiseren van jouw duurzame keuken.

ONTZORGEND

Wat heb je nodig in jouw innovatieve keuken? CUISINE & CORNÉ denkt overal aan

OPEN COMMUNICATIE

Goed bereikbaar, snel antwoord op je vragen en altijd het beste advies

OPLOSSINGSGERICHT

Samen maken we een slim ontwerp voor jouw professionele keuken

Waarom kiezen voor CUISINE & CORNÉ?

Bij CUISINE & CORNÉ Horeca Service ervaar je de betrokkenheid van een kleinschalig bedrijf. Wat zijn je wensen en wat heb je nodig in je professionele keuken? Ik adviseer je graag in alle rust en houd tegelijk van aanpakken. Je kunt vertrouwen op snelle service bij advies en ontwerp.

De werkwijze van CUISINE & CORNÉ

Advies

Waarschijnlijk heb je zelf al een idee van hoe de keuken in jouw horecagelegenheid eruit moet komen te zien. Ik hoor graag wat je wensen zijn en kijk vervolgens naar wat je nodig hebt. Ik denk met je mee over het ontwerp en adviseer je over apparatuur. Innovatieve apparatuur met gesloten systemen, waardoor een afzuigsysteem niet meer nodig is. Vaatwassers met warmterugwinning, friteuses met eigen filtersystemen of een Multi Cook Oven die zelf dampen en geuren oplost.

Ontwerp

Ben jij toe aan een innovatieve keuken? Of wil je een bestaande keuken aanpassen? Op basis van het adviesgesprek maak ik graag een ontwerp voor je. In een gedetailleerde tekening zie je precies hoe de keuken eruit komt te zien. Heb je nog een toevoeging of aanpassing of is het helemaal naar wens?