Gegevens restaurant: Beij de Tant is een familiebedrijf dat al meer dan 14 jaar bestaat. Omdat het uit haar voegen barstte is het à la carte restaurant verhuisd naar een voormalig schoolgebouw in Schinveld. Gegevens geïnstalleerde apparatuur: Dit keuken van dit restaurant is volledig ingericht met apparatuur van Fagor Industrial en koel- en vriescellen vanLees meer

Gegevens restaurant:
Beij de Tant is een familiebedrijf dat al meer dan 14 jaar bestaat. Omdat het uit haar voegen barstte is het à la carte restaurant verhuisd naar een voormalig schoolgebouw in Schinveld.

Gegevens geïnstalleerde apparatuur:
Dit keuken van dit restaurant is volledig ingericht met apparatuur van Fagor Industrial en koel- en vriescellen van Kide. Alle apparatuur is elektrisch.

Er is gekozen om op inductie te koken. De koelwerkbanken zijn uit de Advance lijn van Fagor Industrial en hebben het A-label. Om kosten te besparen zijn standaard schuifdeurkasten gebruikt waar maatwerk bladen overheen geplaatst zijn. De vaatspoelkeuken is voorzien van een doorschuif vaatwasmachine met warmteterugwinning.

Er is voor een hygiënische afwerking met roestvaststalen plinten gekozen.