Gegevens bedrijfsrestaurant: Plukon Food Group is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners. Plukon Food Group heeft 27 vestigingen in zes landen en een personeelsbestand van ruim 6.500 medewerkers. Het bedrijfsrestaurant van Plukon Ommel voldeed niet meer aan de eisenLees meer

Gegevens bedrijfsrestaurant:
Plukon Food Group is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners. Plukon Food Group heeft 27 vestigingen in zes landen en een personeelsbestand van ruim 6.500 medewerkers.

Het bedrijfsrestaurant van Plukon Ommel voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. CUISINE & CORNÉ heeft de opdracht gekregen een nieuwe keuken met uitgifte te ontwerpen en te leveren.

Gegevens apparatuur:
De keuken en uitgifte zijn volledig ingericht met apparatuur van Fagor Industrial en UNOX Ovens. Alle apparatuur is elektrisch.

Het uitgiftebuffet is volledig door ons ontworpen en door een roestvaststaal leverancier gebouwd. Het blad is van composiet. De koelvitrine heeft een met een rolluik af te sluiten voorzijde en vanaf de achterzijde gevuld worden. De bakwand is opgebouwd uit modules van de 700 Kore lijn van Fagor Industrial. De Advance koelwerkbanken zijn energiezuinig en hebben het A-label. Er is gekozen voor een 7-plaats UNOX Cheftop Mind.Maps PLUS oven met wifi. De spoelkeuken is uitgerust met een doorschuif vaatwasmachine voorzien van warmte terugwinning. Hierdoor is geen afzuigkap nodig.