MAAK JE PROFESSIONELE KEUKEN TOEKOMSTBESTENDIG

CUISINE & CORNÉ Horeca Service ontwerpt professionele, innovatieve keukens voor restaurants, cateraars en alle andere horecaconcepten.

Professioneel

Advies gebaseerd op technische kennis, praktisch inzicht en jarenlange ervaring

PRO-ACTIEF

CUISINE & CORNÉ Horeca Service denkt in het hele proces met u mee

PERSOONLIJK

U kunt altijd rekenen op persoonlijke en betrokken service

Over CUISINE & CORNÉ Horeca Service

CUISINE & CORNÉ Horeca Service ontwerpt professionele, innovatieve keukens voor horecagelegenheden, cateraars en thuisbezorgconcepten.

Innovatieve keukens kenmerken zich door het gebruik van technische hoogstandjes die een keten aan voordelen opleveren. De techniek die gebruikt wordt in de apparaten zorgt er bijvoorbeeld voor dat er zelfs geen afzuiginstallatie nodig is in de keuken. 

Dat is milieuvriendelijk, energiebesparend, hygiënischer en het maakt de werkplek een stuk aantrekkelijker.

Een ander voorbeeld is dat een innovatieve keuken compacter is, waardoor er meer ruimte overblijft voor zitplaatsen in het restaurant. Daardoor kan er meer omzet gegenereerd worden.

Innovatieve keukens

Door een slim werkproces in de innovatieve keuken is de kwaliteit constant en is er zowel minder personeel als minder bereidingstijd nodig. Dit neemt de stress op piekmomenten weg, het resulteert in minder voedselverspilling en maakt het zelfs bij krapte op de arbeidsmarkt mogelijk om zonder stress te werken.

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van de voordelen van een innovatieve keuken. Kort samengevat is het een keuken die toekomstbestendig is en waar met plezier in gewerkt kan worden, onder goede arbeidsomstandigheden en met oog voor het milieu.

Over Corné

Mijn naam is Corné Kuipers en zoals je misschien wel gemerkt hebt geniet ik enorm van het vertellen over innovatieve keukens.

Ik ben trots op de keukens die ik ontwerp, maar het mooiste aan mijn werk vind ik het ontzorgen van klanten en het creëren van een fijne werkplek. Ik denk graag mee over wat je nodig hebt bij het realiseren van de perfecte keuken voor jouw horecagelegenheid. Bij een adviesgesprek en het maken van een ontwerp kun je rekenen op mijn persoonlijke service.

Wil je meer weten over wat een innovatieve keuken jouw horecagelegenheid kan opleveren? Bel of mail me gerust met je vraag. Ik ontmoet je graag een keer om wensen en mogelijkheden te bespreken.

De drie belangrijkste punten waarop
jij kunt besparen door
CUISINE & CORNÉ Horecaservice:

0 %

Minder arbeidskosten

minder arbeidsuren nodig

0 %

Minder EnergieVerbruik

wees zuinig op het energieverbruik

0 %

Minder VoedselVerspilling

bespaar voedsel