Kleine moeite , groot gemak!

MVO en Duurzaam ondernemen door één boutje te monteren! “Mijn voorspoeldouche gaat steeds los van het blad Corné!” zij mijn nieuwe klant. “Ik heb er al 8 keer een monteur bij gehad!” Die irritatie heb ik opgelost door een gaatje te boren, schroefdraad te tappen en er een rvs boutje in te schroeven.

Met innovatief denken kun je al op een simpele manier goede oplossingen bieden. Acht keer een bezoek van een monteur kost toch al snel €1.000,00 (inclusief voorrijden). Denk ook aan de CO2 uitstoot die hier mee gepaard gaat.

Ik zou in dit project een andere voorspoeldouche hebben aangeboden waarbij dit niet gebeuren kan. Ongeveer €100,00 duurder maar je bespaard enorm op andere kosten, de belasting van het milieu en irritaties bij je keukenpersoneel.

Hier hebben we het alleen over een voorspoeldouche. Wil je weten wat ik op een heel project besparen kan? Neem dan contact met mij op. Mail corne@cuisinecorne.nl of bel 06-16096591.

Dat is de PLUS van CUISINE EN CORNÉ!

#cuisinecorne #innovatievekeuken #duurzaamondernemen #mvo #duurzamekeuken #horecamvo #horecaduurzaam #horecainnovatie #hotel #restaurant #catering #lunchroom