Alto-Shaam Warmhoudlade

Alto-Shaam Warmhoudlade

Video Schoonmaakinstructie (NIET BESCHIKBAAR)

Halo Heat®Technologie – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdrogen, garen of verkleuren, zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.

Temperatuurbereik:
16ᵒC tot 93ᵒC.

Perfecte Kwaliteit – minder vochtverlies, met behoud van kleur en smaak, met als resultaat dat, door de enzymwerking, vleesgerechten malser worden.
Schuiven & roosters – de schuiven aan de onder- en bovenzijde zorgen voor een natuurlijke luchtstroom waarmee de luchtvochtigheid in de kast of lade wordt geregeld.
Precision Control – digitaal control board voor nauwkeurige temperatuurinstelling.
Kerntemperatuurvoeler – is optioneel leverbaar in holding cabinet kasten*
Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar, 230V 0,59 KW-aansluiting eenvoudig overal toepasbaar.
Koken op locatie – warmhoudladen en kasten zijn gemakkelijk overal te verplaatsen.
Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
Rechthoekige vormen – het design maakt het mogelijk de laden en kasten eenvoudig in, op of onder te bouwen voor een efficiënte keukenindeling.
Onderstellen – er zijn diverse mogelijkheden om laden of cabinnet kasten in een rvs-frame te plaatsen. Op wielen of poten of direct in het onderstel van uw combisteamer.
Speciaal design geleiders – door speciale vormgeving van de geleiders worden de laden, zonder hulp van een magneet, automatisch aangetrokken.
Geen afsluitrubber – het specifieke design van de lade zorgt voor een nauwkeurige aansluiting, waardoor een rubberen afdichting niet nodig is. Dit komt ten goede van de hygiëne en de kosten.
Instelbare display – mogelijkheid te kiezen tussen “vooringesteld” of de “actuele temperatuur”.
Meer rendement – minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening. Geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
Geen stress tijdens piekuren – voor de drukte produceren met behoud van kwaliteit, kleur en smaak.
Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten. Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gasttevredenheid zal aanzienlijk toenemen.
Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van ontbijt, lunch en diner en banqueting.
Opties – veel modellen zijn leverbaar met wielen of poten, glazen ruit, doorgeef model, bumper- en handvatten set, stapelbaar, deurslot met sleutel, kerntemperatuurvoeler, links of rechts draaiende deur*
Accessoires – bakken en (lek)roosters.

* Let op! Niet op alle modellen leverbaar.

Artikelnummers:
500-1D Alto-Shaam
500-2D Alto-Shaam
500-3D Alto-Shaam
500-1DN Alto-Shaam
500-2DN Alto-Shaam
500-3DN Alto-Shaam
500-II DI Alto-Shaam