Deko 834S en Deko 834S Combi

Deko 834S en Deko 834S Combi

Video Schoonmaakinstructie

DEKO 834 Safe & Combi Safe / Berkel 834
Rechtsnijmachine

DEKO Holland 834S
Safe snijdt van flinterdun tot plakken van 14 mm geïntegreerde slijp-unit: het mes kan snel en eenvoudig geslepen worden Duurzaam en ergonomisch design en eenvoudige bediening.

DEKO Holland 834S Combi
Combi Safe Uitvoering van de 834 Safe, en wordt geleverd met een weeg-unit.

DEKO elektrische snijmachine 834 Safe, 834S

DEKO snijmachines voor detailhandel, horeca en grootverbruik. 
De 834 Safe is een professionele snijmachine, speciaal ontworpen voor het snijden van alle soorten vleeswaren, vleesproducten en kaas. Bij de fabricage wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De veelvuldige toepassing van RVS en de zorgvuldige afwerking maken de 834 S tot een duurzame en fraaie machine.

Snijkwaliteit
Met de DeKo 834 Safe snijmachine kan probleemloos van flinterdun tot 17 mm dik worden gesneden.

Vleestafel
De DeKo 834 Safe snijmachine wordt – naast de aangebrachte beveiligingen – standaard geleverd met een vleestafel die zowel kantelbaar als afneembaar is.

Ingebouwd slijpapparaat
Kenmerkend voor alle DeKo snijmachines – dus ook voor de 834 Safe – is onder andere het ingebouwde slijpapparaat, geheel verzonken in de messtoel. Met een simpele handbeweging kan het slijpapparaat in de slijpstand worden geplaatst. Het slijpapparaat vormt één geheel met de machine en kan dus niet verloren gaan of door vallen beschadigen.

Geschikt voor gebruik door jeugdigen
De 834 Safe snijmachines zijn door TNO goedgekeurd (conform Nederlandse wetgeving) voor gebruik door jeugdigen in de leeftijdscategorie 16 tot 18 jaar.

Hygiëne
Alle onderdelen van de DeKo 834 Safe welke direct contact met het te snijden product hebben zijn, op aanraden van de voedsel- en warenautoriteit, vervaardigd uit RVS.

Het reinigen
De DeKo 834 Safe is zo ontworpen dat het reinigen van de machine een eenvoudige klus is. Zo hebben verschillende onderdelen afgeronde hoeken en zijn diverse onderdelen van de machine zonder gereedschap te demonteren en te monteren om zo een snelle en goede reiniging mogelijk te maken.