Alto-Shaam Vector Multi Cook Oven Simple Control

Alto-Shaam Vector Multi Cook Oven Simple Control

Video Schoonmaakinstructie

ALTO SHAAM Vector Multi Cook Oven

Ongeëvenaarde productie. – Met een Vector-oven bereidt u in dezelfde tijd tweemaal zo veel voedsel als met traditionele ovens, maar met een betere voedselkwaliteit.

Meer menumogelijkheden. – Bereid maximaal vier verschillende gerechten tegelijkertijd zonder smaakoverdracht. U kunt de temperatuur, ventilatiesnelheid en de bereidingstijd van elke ovenkamer instellen.

Superieure consistentie. – Lever elke keer gerechten van dezelfde hoge kwaliteit. Structured Air Technology biedt een superieure gelijkmatige bereiding en voedselkwaliteit. Geen kwaliteitsafname van het voedsel. Geen warme en koude plekken. Niet nodig om te kijken en bakken te draaien.

Minder geschoolde arbeid nodig. – Volledig programmeerbaar via gebruiksvriendelijke bediening. Voedsel bereiden met één druk op de knop dankzij programmeerbare recepten met elk maximaal drie fasen.

Werking zonder water. – Omdat Vector-ovens volledig waterloos zijn, bespaart u op installatiekosten en operationele kosten. Er is geen loodgieterswerk, afvoer, filtratie of bijbehorend onderhoud nodig.

Open de deur wanneer nodig. – Verticale luchtgordijnen waardoor er bijna geen warmteverlies is. Geen sterke stroom warme lucht. Koelere deur. Kortere opwarmtijd.

Capaciteit – 4 maal 1/1 GN volle belading (model VMC –H4H). Model VMC H4 heeft capaciteit van 4 maal 2/3 GN.

Multi Timers – per niveau is het mogelijk om meerder timers te activeren.

Compact design – door zijn compacte afmetingen eenvoudig in elke keuken te plaatsen.

Cool Touch – deur voelt niet warm dankzij de dubbele glazen ruit.

Touchscreen – intuïtieve one-touch bediening, het grote scherm met simpele iconen maakt de bediening eenvoudig.

Katalysator – dankzij het gebruik van een uniek katalysatorsysteem kan de oven geplaatst worden zonder het gebruik van een afzuigkap/installatie. De katalysator filtert geur, stoom en bak-walm voordat de deur geopend wordt.

Receptenboek – mogelijkheid tot opslaan van 250 voorgeprogrammeerde bereidingsprocessen.

Boilerless design – geen wateraansluiting of boiler noodzakelijk.

Temperatuur – convectie instelbaar van 30- 256 ͦC.

Energie modus – energie besparende functie instelbaar bij een lange bereidingstijd.

USB-poort – voor HACCP-data uitlezing, recepten in of uitlezen en software.

Zelf diagnostisch – technische data eenvoudig uit te lezen door servicedienst.

STRUCTURED AIR TECHNOLOGY®
Dankzij de Structured Air Technology® van Alto-Shaam is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, zonder kwaliteitsverlies. De oven is opgedeeld in vier ruimtes, waar de temperatuur, ventilatiesnelheid en bereidingstijd van elke ruimte afzonderlijk geregeld kan worden.

VERKRIJGBARE UITVOERINGEN:

SIMPLE CONTROL BEDIENING
Simple Control ovenmodellen kenmerken zich door de gemakkelijke bediening gebaseerd op tekst en pictogrammen. Kies eenvoudig de temperatuur, bereidingstijd, ventilatorsnelheid en start het programma. Sla onbeperkt de geprogrammeerde bereidingen op of maak groepen voor een overzichtelijke indeling. Mogelijkheid om twee timers te starten op het zelfde niveau.

DELUXE CONTROL BEDIENING
Deluxe-ovenmodellen voorzien van touchscreen bediening. Kies eenvoudig temperatuur, bereidingstijd, ventilatorsnelheid, start het programma. Sla onbeperkt geprogrammeerde bereidingen op met foto. De ovens zijn via de cloud met ChefLinc ™ te beheren. Dit zorgt dat elk apparaat op elke locatie op afstaand te benaderen is. Dit zorgt voor stroomlijning van processen en optimale consistentie.

VERKRIJGBARE MODELLEN:

VECTOR MULTI-COOK OVEN VMC-H2H
De Vector VMC-H2H en VMC-H2 zijn de compactste Multi-Cook Ovens van Alto-Shaam. Met een capaciteit van twee 1/1 GN of 2/3 GN leveren de ovens maximale prestaties en flexibiliteit. De ovens nemen de helft van het oppervlakte in ten opzichte van traditionele combisteamers.

VECTOR MULTI-COOK OVEN VMC-H3H
De Vector VMC-H3 en VMC-H3H zijn de middenmaat Multi-Cook Ovens van Alto-Shaam. Met een capaciteit van drie 1/1 GN of 2/3 GN leveren de ovens maximale prestaties en flexibiliteit op de helft van de ruimte dan traditionele combisteamers.

VECTOR MULTI-COOK OVEN VMC-H4H
De Vector VMC-4H en VMC H4 zijn de grootste Multi-Cook Ovens van Alto-Shaam. Met een capaciteit van vier 1/1 GN of 2/3 GN leveren de ovens maximale prestaties en flexibiliteit op de helft van de ruimte dan traditionele combisteamers.

VECTOR MULTI-COOK OVEN VMC-F3E
De Vector VMC-F3E is een grote Multi Cook Oven van Alto-Shaam. Met een capaciteit van zes 1/1 GN levert de oven maximale prestaties en flexibiliteit.

VECTOR MULTI-COOK OVEN VMC-F4E
De Vector VMC-F4E is de grootste Multi-Cook Oven van Alto-Shaam. Met een capaciteit van acht 1/1 GN levert de oven maximale prestaties en flexibiliteit.